Supervision – et rum for fagpersonlig udvikling

I supervision, både individuelt og som gruppe, sætter vi tempoet ned og orienterer os mod både relationer, tanker og følelser, processer og nye muligheder for handling. Vi interesserer os for den personlige faglige udvikling i dit arbejdsliv, ikke det private.

Individuel supervision og supervision i grupper

Jeg tilbyder supervision til faggrupper, som i deres daglige arbejde har kontakt med mennesker. Jeg tilbyder både individuel supervision og supervision i grupper.

Dilemma i dagligdagen

Som tidligere lærer i folkeskolen ved jeg, at det daglige møde med andre mennesker afstedkommer mange dilemmaer. Ofte er det ikke muligt bare ´at gøre det rigtige´, fordi dagligdagen er så kompleks. Man kan desuden komme vældig i tvivl om, hvad ´det rigtige´ er. Det kan være svært at blive klogere på sig selv og sit arbejdsliv i en travl hverdag, hvis man ikke har tid og sparring til at stoppe op og reflektere og mærke efter.

Når man arbejder med mennesker, er man som professionel både afhængig af sin faglighed og den, man er som person. Sammen med den kontekst og de vilkår, man arbejder i, udgør det fagpersonlige rammen for arbejdet.

Supervision er ikke en mirakelkur og svar på alle spørgsmål eller et hold kæft-bolsje, som får dig til at klare umulige arbejdsvilkår.

Zoom ind på dit arbejdsliv og find nye handlemuligheder

Supervision er en mulighed for at zoome ind på dit arbejdsliv og hvad det gør ved dig som person. Det er et refleksionsrum, hvor du kan få indsigt i og erkendelser om både dig selv som person og udvikle dig fagligt.

Det er med andre ord et rum for fagpersonlig udvikling. Det er en mulighed for at finde nye handlemuligheder i dit arbejdsliv. I gruppesupervision udvikler I desuden gruppens fælles faglighed og blik for at støtte hinanden i det daglige arbejde.

I supervision, både individuelt og som gruppe, sætter vi tempoet ned og giver os tid til at mærke efter. Den supervision, som jeg står for, er oplevelsesorienteret. Det vil sige, at den orienterer sig mod både relationer, tanker og følelser, processer og nye muligheder for handling. Vi interesserer os for det personlige, men ikke det private.

Det kan være svært at blive klogere på sig selv og sit arbejdsliv i en travl hverdag, hvis man ikke har tid og sparring til at stoppe op og reflektere og mærke efter.

Hvad kan du opnå gennem supervision?

Det er afhængigt af, hvad du kommer med, og hvad dit mål er. Mange oplever en eller flere af disse ting:

  • Større ansvarlighed overfor dig selv
  • Bedre forståelse og indsigt i dine faglige relationer og arbejdsforhold
  • Større arbejdsglæde og mere energi
  • Mindre stress og angst på arbejdet– færre bekymringer
  • Større bevidsthed om dine behov og grænser

Udover supervision, tilbyder jeg også parterapi og individuel terapi samt familieterapi. 

Skriv til mig her

0 + 4 = ?