Praktiske informationer

Information til klienter

 Varighed
Sessionerne varer enten 1 time eller 1 ½ time. Dette aftales forud for hver session eller i starten af sessionen.

Man kan enten vælge at tage en session ad gangen. Eller man kan vælge en pakkeløsning efter første session, hvor hver 5. session er gratis.

Betaling
Der betales kontant eller på mobilepay ved sessionens afslutning

Aflysning
Planlagte terapitimer kan aflyses/flyttes senest 24 timer inden terapitimen uden beregning. Kommer aflysningen senere vil jeg tilstræbe at finde et andet tidspunkt indenfor samme uge der er passende for os begge. Hvis dette ikke er muligt vil terapitimen blive faktureret.

Journal
Jeg fører ikke journal men kan opbevare korte beskrivelser fra vores terapitimer. De kan ikke identificeres ved navn og bliver opbevaret sikkert.

Fortrolighed/tavshedspligt


Vores terapitimer er fuldstændig fortrolige undtaget nedenstående omstændigheder:
Fra tid til anden vil jeg diskutere mit terapiarbejde med en klinisk supervisor. Dette er standard praksis og hjælper mig i mit arbejde såvel som det kan hjælpe dig. Min supervisor er bundet af de samme etiske regler og fortrolighed som jeg selv.

Hvis jeg tror der er risiko for at du vil skade dig selv eller andre, forbeholder jeg mig retten til at bryde fortroligheden for at undgå at der sker skade. Jeg vil dog kun gøre dette under ekstreme forhold og vil altid forsøge at tale med dig om det førend jeg handler. Dette gælder også, hvis det kræves, at jeg giver vidneforklaring (f.eks. kriminalsager).

Du er forpligtet til at oplyse mig om du har nogen psykiske sygdomme (nuværende eller mulighed for tilbagefald) eller lignende i fortiden. (inklusiv specielle problemer eller afhængighed/misbrug og tidligere terapi eller lignende rådgivning).

Jeg kan i forbindelse med videreuddannelse og fortsat professionel udvikling, forelægge skriftlig materiale til evaluering fra nogle af vores session. Dette materiale vil blive anonymiseret for at beskytte din identitet og vil kun blive set af professionelle, der også er bundet af de etiske retningslinjer.

Jeg følger psykoterapeutforeningens etikregler, som du kan finde på www.psykoterapeutforeningen.dk

Skriv til mig her

4 + 0 = ?