“Karen har hjulpet mig med at tænke anderledes og ændre min tankegang i forhold til at stole mere på mig selv og hvem, jeg er, som person. Det var behageligt og meget lærerigt at være hos Karen. Jeg har lært at håndtere min eksamensangst og fået håndteret nogle mere personlige ting i mit liv.”
Camilla 23 år

 

“Det vigtigste for mig var mest bare det, at jeg ku’ snakke med nogen, som ikke kendte mig. Det var nemmere at sige det til en fremmed. Karen var god til at lytte”.
Sofie, 18 år

 

“Jeg har gennem det seneste år konsulteret Karen Petersen i forbindelse med min nu 12 årlige søns skolegang. Min søn har efter en svær skilsmisse haft mange udfordringer i skolen, både med hensyn til adfærd og indlæring
Karen har hjulpet med værktøjer i forhold til at få synliggjort og ikke mindst knækket koden til min søns udfordringer. Langsomt men sikkert har min søn ændret adfærd, og der er tillige sket en forskel i forhold til indlæringen. Karen er kommet med gode ideer til, hvordan undervisningen og hjemmearbejdet kan/skal foregå for at opnå det optimale, uden at min søn er “kørt træt”.
Jeg vil klart anbefale Karen, der gennem stor engagement forstår at sætte sig ind i den problemstilling, som man “bokser med”. Karen kritiserer ikke og siger ikke, at man gør noget forkert, men er unik til at få belyst alle sider af problemstillingen, således at man selv er i stand til at ændre det, der skal ændres og se nye muligheder.”
Pernille, 46 år

 

Jeg har været meget glad for mit forløb hos Karen. Hun har været en god lytter i en hård tid. Samtidig med har hun givet mig konkrete værktøjer til, hvordan jeg lytter mere til mig selv og derved finder ud af, hvem jeg er og hvad jeg vil stå for. Og så holde fast i, at den person, jeg er, er god nok. Det er en fortsættende proces, hvor møderne med Karen giver refleksion og også mere ro i maven.”
Karen, mor til 5-årig